Arnhem – Excursies voor kids in Meinerswijk

Arnhem – Na een succesvolle eerste reeks starten we opnieuw met onze gratis excursies voor kids in Meinerswijk. Is jouw zoon/dochter 7 jaar of ouder en vindt hij/zij het leuk om de natuur in te gaan? Is hij/zij niet bang om van de paden af te stappen en ook vies worden geen probleem? Meld hem/haar dan NU aan! De excursies zijn van 10.00 uur – 12.00 uur en vinden plaats op onderstaande data in Uiterwaardenpark Meinerswijk. Iedere excursie staat er een andere thema centraal. Zo gaan we de ene keer het waterleven onderzoeken en de andere keer speuren naar diersporen of met de verrekijker vogels spotten. Je mag je per excursie aanmelden. Meedoen? Mail dan naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@natuurcentrumarnhem.nl. Er is plek voor 10 kinderen, dus wees er snel bij! Data excursies: • Zo 26 mei (Thema: waterleven) • Zo 23 juni (Thema: bodem & insecten)

Geef een reactie