Arnhem – Opening Disc Golf Course Immerloo Park

Arnhem – Vanuit het Sportimpuls project DISCover Airborn is in het Arnhemse Immerloo Park een prachtige 18 holes Disc Golf course gerealiseerd. Op zaterdag 25 mei zal wethouder Martien Louwers om 13.00 uur de course officieel openen. Van 12.00 tot 15.00 uur zullen daarnaast diverse activiteiten worden georganiseerd waarmee nader kennis kan worden gemaakt met het mooie Immerloo Park en de frisbeesporten Disc Golf enUltimate. Met het Sportimpuls project DISCover Airborn worden jongeren uit de buurten rondom Immerloo Park gestimuleerd meer te sporten en te bewegen. Daarbij wordt specifiek gekeken naar het vergroten en verbreden van het sportaanbod in de buurt. Dat Immerloo een prachtig park heeft wordt vaak getypeerd als “best bewaard geheim”. Stichting Park Immerloo zoekt daarom naar mogelijkheden om de meerwaarde van het park voor de buurt te vergroten. Met de komst van de Disc Golf course komen beide wensen samen, een breder sportaanbod én meer reuring in het park. Het DISCover Airborn project wordt mogelijk gemaakt door: • ZonMw – Sportimpuls • Stichting Het Burger en Nieuwe Weeshuis • Gemeente Arnhem • Sportbedrijf Arnhem • FC Airborn • Stichting Park Immerloo • Bear Disc Golf Park Immerloo bereikt u het makkelijkst via de voetgangersbrug ter hoogte van Groningensingel 51, 6835 GL Arnhem (links van het AH filiaal). https://nl-nl.facebook.com/beardiscgolf/ Voor vragen en contact: Jos Verhoeven, tel. 06 – 427 43 654 of email discover@fcairborn.nl .

Geef een reactie