Kettingbotsing op de Huissensestraat.

Arnhem – Woensdagavond omstreeks 18:10 uur is er een kettingbotsing gebeurd op de Huissensestraat in Arnhem. Er waren drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurster van de blauwe auto stond te wachten voor het verkeer dat stil stond op de Huissensestraat richting de Nijmeegse weg, de bestuurster van de gele auto wilde er achter stopen maar deze kreeg een klap van de groen opel die achter haar reed. de gele auto schoot vervolgens door en wilde de blauwe auto nog ontwijken maar klapte achter op de blauwe auto. De bestuurster van de blauwe auto heeft last van dr nek maar kon zelfstandig verder, de bestuurster van de gele auto is voor controle met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder van de groen opel kwam met de schrik vrij. Het verkeer dat over de Huissensetraat had enige hinder van het ongeval omdat de twee rijstroken dicht waren en het verkeer werd om en om over de bus baan gelijd. Twee auto’s raakt dus daning beschadigd en zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie