Update. 2 aanhoudingen.twee doden bij brand en veel auto branden in Arnhem

Arnhem – In de nacht van oud en nieuw zijn er twee mensen omgekomen bij een brand, het gaat om een man en een jongetje van 4jaar. een vrouw en meisje raakten gewond. De brand was in een ingang van een portiek flat aan het Gelderseplein. Veel bewoners zijn geëvacueerd. De slachtoffers zijn aan getroffen in de lift vermoeden wordt dat ze zich zo ib veiligheid wilde brengen. De flat van 9 hoog stond groeten deels vol rook. De lift is vermoedelijk stil komen te staan omdat stroom was uitgevallen. Vanmorgen zijn er 2 personem aangehouden voor de brand .

De brandweer in Arnhem was druk met auto branden en kleine buitenbrandjes. En zijn meerder brand stichtingen geweest bij diverse flats in Arnhem. Er zijn ongeveer 8 a 9 auto’s uitgebrand.

Geef een reactie